Apuntat a les 24h de pàdel!!

Benvolguts padelistes,

Us hem preparat unes 24 hores de pàdel a les instal.lacions del club tennis Cassà. Estem pensant en un esdeveniment esportiu, estiuenc i festiu. On la proposta és la següent:

INICI……………….Divendres 7 de juliol a les 20:00h.
CLOENDA………. Dissabte de 19:00 A 20;00h. últimes finals. A continuació SOPAR POPULAR fins que el cos aguanti
FORMAT………… Hi haurà varis nivells, es faran grups per nivells, de 4 ó 5 parelles,per jugar entre tots durant 2 hores (TIPUS AMERICÀ), Els 1er i 2on classificats, s´encreuaran durant el dissabte.
Els guanyadros es disputaran la final. (una vegada tinguem les inscripcions, us enviem quadres)
PREU…………….. 25 EUROS PERSONA
QUE INCLOU…… Mínim de 3 ó 4 PARTIDETS, Pack de Benvinguda, Aigua per a cada participant (ampolla gran), Pilotes per fer els partits, premis per els primers classificats, ús de la piscina del club.
i el tiquet per el SOPAR POPULAR.
INSCRIPCIONS… DES D´AVUI, fins el divendres de la propera setmana dia 30 de juny.
PAGAMENT…….. compte 0128 0524 20 0200004027 bankinter ó en metal.lic als organitzadors

MOLT IMPORTANT fer el pagament abans del dia 30 de juny, ja que és el control que tenim per saber el que ens cal comprar per el sopar.

Qualsevol familiar, acompanyant, o públic en general que no jugui, però ens vulgui acompanyar al sopar popular, podrà adquirir tiquet i fer pagament de 10 euros, també abans del 30 de juny.

i per ÚLTIM I MOLT IMPORTANT TAMBÉ, Al acotar el temps, tenim un número màxim de parelles. Quan les tinguem tancarem les inscripcions, per tant, si hi esteu interessats, mireu de fer aviat la inscripció.

Qualsevol dubte, a disposar.

PIN´S PADEL, S.L.
pinspadel@pinspadel24h.cat
telf: 625535856