COM RESERVAR

PIN’S PADEL, posa a disposició de l’usuari un sistema per poder reservar pista amb antelació, de manera totalment autònoma, sencilla i flexible. Sense sortir de casa, i dedicant-hi tan sols un parell de minuts.

RESERVA des de la WEB:

– Entrar a la pàgina web www.pinspadel24h.cat, .com, .es
– Clicar reservar pista
– Si ets nou usuari, omplir un formulari per tal de donar-se d´alta com a tal.
– Un cop ja ets usuari registrat, només caldrà, DNI i CONTRASENYA.
– Si s’escau, escollir club o instal·lació.
– NOVA RESERVA, on surt desplegable, que hi ha les opcions lliures per a reservar pista. Triar dia, pista i franja horària que es vol fer la reserva.
– Confirmar la reserva.
– Fer el pagament amb targeta.
– Se li dóna un nº de reserva que, a més a més, el rebrà al seu telèfon mòbil per tal de poder accedir al recinte (des de 30minuts abans de la reserva) i a la pista (des de 10 minuts abans de la reserva).

SI PER CAUSES METEREOLÒGIQUES, O QUALSEVOL ALTRE CAUSA AL·LIENA A L’USUARI, AQUEST NO POT FER ÚS D’UNA RESERVA, QUE ES POSI EN CONTACTE AMB PIN’S PADEL. DISPOSARÀ D’UN DIPÒSIT, DE LA QUANTITAT DE L’IMPORT SATISFET, PER PODER FER UNA ALTRE RESERVA QUANT L’USUARI HO CONSIDERI OPORTÚ.

DRETS AL RESERVAR

El sol fet de ser usuari de PIN’S PADEL, i d’haver fet la reserva de pista, comporta el següent:

– Amb el codi que se li dóna al fer la reserva, podrà entrar al recinte del club corresponent des de 30 minuts abans de l’hora que té la reserva.
– Fer ús dels vestidors, dutxes i serveis WC.
– Fer ús de la seva reserva, durant el període per el qual ha reservat.

Indiferentment , socis i no socis, tot usuari té l’obligació de respectar tot el recinte i tenir cura del seu entorn. Fer un bon ús de les instal·lacions, complir amb unes normes i costums civilitzades, i pensar que al darrera teu hi ha un altre com tu que vol disfrutar de l’esport d’una manera digna i en un espai acollidor.

Descarrega en PDF